cutite
Svedbro Smide Gnarp
GRÄNSFORS BRUK
H. Roselli
123
Vezi produsele cu discount
Noutati, informatii, articole, oferte si ocazii

Bun venit!

Utilizator:
Parola:
 
Am uitat parola!    Cont nou

Vizualizari recente

 

Noutati, informatii, articole, oferte si ocazii

Bine ati venit in noua sectiune a magazinului care are la baza mai multe idei ce trebuiau puse in practica.

Ce veti gasi aici?

Chiar si produse din cand in cand, poate o oferta sau ocazie unica pentru un produs izolat sau poate un produs cu defect de fabricatie la pret redus. Dar in mod frecvent informatii si noutati despre produse si producatori, pareri si sugestii bazate pe experienta acumulata, anunturi pentru aprovizionari de marfa si multe altele. Speram sa ne fie de folos - atat voua cat si noua - astfel nu ezitati sa dati un click din cand in cand.

Multumim.

Gränsfors Wildlife Hatchet si Hand Hatchet (imagine comparativa)

La: 18-Jul-2019 - Categoria: Despre produse


Imagine comparativa cu aceste doua securi suedeze care impart acelasi cap. Hand Hatchet este un model lansat mult mai tarziu decat Wildlife Hatchet si poarta coada rugoasa folosita la teslele scurte Gränsfors. Lungimi: 340 si 240 mm. Greutate: 600g (estimat).

Continuare →

Lars Falt bushcraft set (Gransfors/Casstrom)

La: 25-Jun-2019 - Categoria: Reduceri si promotii


Oferta in limita stocului disponibil (pana se epuizeaza cel putin unul dintre cele doua produse) si doar pana la 25.07.2019 Cutit Casström Lars Fält + Secure Gränsfors Bruk Outdoor Axe = 10% discount! Ambele produse sunt concepute cu implicatia directa a legendei suedeze in supravietuire si bushcraft, Lars Fält. Cumpara aceste […]

Continuare →

Spyderco Endura si Delica (imagine comparativa)

La: 27-May-2019 - Categoria: Despre produse


Spyderco Endura 4 FRN Black Flat Ground si Spyderco Delica 4 FRN Black Flat Ground. Proportia este valabila pentru oricare alte variante Endura si Delica.

Continuare →