cutite
Svedbro Smide Gnarp
GRÄNSFORS BRUK
H. Roselli
123
Vezi produsele cu discount
Noutati, informatii, articole, oferte si ocazii

Bun venit!

Utilizator:
Parola:
 
Am uitat parola!    Cont nou

Vizualizari recente

 

Noutati, informatii, articole, oferte si ocazii

Bine ati venit in noua sectiune a magazinului care are la baza mai multe idei ce trebuiau puse in practica.

Ce veti gasi aici?

Chiar si produse din cand in cand, poate o oferta sau ocazie unica pentru un produs izolat sau poate un produs cu defect de fabricatie la pret redus. Dar in mod frecvent informatii si noutati despre produse si producatori, pareri si sugestii bazate pe experienta acumulata, anunturi pentru aprovizionari de marfa si multe altele. Speram sa ne fie de folos - atat voua cat si noua - astfel nu ezitati sa dati un click din cand in cand.

Multumim.

3 modele Casström (imagine comparativa)

La: 13-May-2019 - Categoria: Despre produse


Imagine comparativa cu 3 modele Casström: Woodsman (88mm lama), Swedish Forest Knife (100mm lama) si Lars Fält Knife (115mm lama). Woodsman si Lars Fält se produc doar cu lama din otel carbon Böhler K720 iar Swedish Forest Knife poate fi cu otel carbon Böhler K720 sau otel inoxidabil Sandvik 14C28N.

Continuare →

Gränsfors Scandinavian Forest Axe, Small Forest Axe, Wildlife Hatchet

La: 10-May-2019 - Categoria: Despre produse


Gränsfors Bruk Suedia. Imagine comparativa cu 3 cele mai vandute topoare din gama pentru padure (Gränsfors Forest Axes): Scandinavian Forest Axe, Small Forest Axe si Wildlife Hatchet.

Continuare →

Gränsfors Splitting Axes (imagine comparativa)

La: 17-Apr-2019 - Categoria: Despre produse


Gränsfors Splitting Axes. Cele 5 topoare din aceasta gama impart de fapt 3 capete de topor, cele din imaginea comparativa de mai jos: Splitting Maul 80cm, 3.2kg (sus); Large Splitting Axe 70cm, 2.3kg + Large Splitting Axe Long Handle 80cm, 2.5kg (centru) si Small Splitting Axe 59cm, 1.6kg + Splitting Hatchet 48cm, 1.5kg (jos). Splitting Maul si […]

Continuare →