cutite
SVÖRD
Silky Saws
GRÄNSFORS BRUK
H. Roselli
Vezi produsele cu discount
Instagram
Noutati, informatii, articole, oferte si ocazii

Bun venit!

Utilizator:
Parola:
 
Am uitat parola!    Cont nou

Vizualizari recente

 

Extrema Ratio - Bricege si Multifunctionale / bricege non-locking - produse disponibile cu precomanda

Produsele afisate sunt doar o mica parte din cele care pot fi aduse! Verificati si site-ul producatorului!
Aranjeaza produsele dupa:     
 
Extrema Ratio
Fondat in 1997, Extrema Ratio este un producator italian de cutite militare si outdoor de top, furnizor oficial al Fortelor Aeriene Italiene si al altor organizatii militare si paramilitare. Extrema Ratio este autorizat NATO pentru a aproviziona forte armate de stat. Otelul folosit este Boehler N690, majoritatea lamelor fixe au grosimea de 6.3 mm. Cutitele si bricegele Extrema Ratio sunt robust construite, produse in Italia sub un strict control al calitatii. Garantie pe termen nelimitat pentru defecte de fabricatie. In calitate de dealer autorizat vindem produsele Extrema Ratio respectand conditia de pret minim impusa de producator. Preturile afisate sunt preturi minime impuse de Extrema Ratio.
ORICE CUTIT AFLAT IN PRODUCTIA CURENTA A FABRICII SE POATE ADUCE LA COMANDA.

Produse marca Extrema Ratio disponibile exclusiv prin comandă specială

RAO Desert Warfare
Pre-comandă!
Produse precomanda Extrema Ratio
RAO Desert Warfare
Extrema Ratio
387.00 EUR
in lei la cursul BNR din ziua expedierii catre tine
Cod: K-ER130RAODW | Termen: 15 zile

Extrema Ratio RAO Desert Warfare. RAO este un briceag de supravietuire, compact, cu o lama puternica si grea si un sistem de blocare foarte sigur, asistat de un dispozitiv de siguranta suplimentar, simplu dar foarte eficient care il transforma intr-un cutit cu lama fixa. Deschiderea si inchiderea lamei se face cu ambele maini pentru a minimiza riscul de accidente. Greutatea si taisul lamei il transforma intr-o adevarata ghilotina. Teaca este o parte esentiala a sistemului. Acesta contine o ascutitoare diamantata si permite utilizatorului sa poarte cutitul in pozitia deschis. Teaca este compatibila cu sistemul M.O.L.L.E.

Caracteristici: Detalii tara de origine si/sau fabricatie: Italia • Lungime cu lama deschisa: 26 cmLungime lama (pana la maner): 12.00 cmGrosime lama (max.): 6.00 mmManer: Anticorodal • Teaca: Nylon • Mentiuni: ascutitor inclus • Detalli (marca) otel lama: BOHLER N690 Inoxidabil