Noutati, informatii, articole, oferte si ocazii

Filtre active
Gränsfors Log-building/Carpentry Tools
Despre produse

Gränsfors Log-building/Carpentry Tools

pe 03-Sep-2022
Imaginea nr. 1. Doua dintre cele mai folosite topoare Gränsfors Bruks pentru constructii in lemn: Gränsfors Broad Axe model 1900 (sus) si Gränsfors Large Carving Axe (jos) care poate avea si coada cioplita manual. Imaginea nr. 2. Diferenta dintre cele doua variante de maner pentru modelul Large Carving Axe: cu maner standard (sus) si cu […]
Continuare
Detalii teaca Extrema Ratio DMP
Despre produse

Detalii teaca Extrema Ratio DMP

pe 13-Apr-2022
Sistemul de prindere la centura al tecii Extrema Ratio DMP este complet detasabil (imaginea 1) pentru a fi inlocuit de un clip MALICE (imaginea 2) - inclus in pachet - cu ajutorul caruia se poate fixa teaca la un sistem MOLLE sau direct la o centura/chinga.
Continuare
Imagini comparative Buck 110/112
Despre produse

Imagini comparative Buck 110/112

pe 27-Feb-2022
Imagini comparative cu cele doua bricege Buck: 110 si 112. Diferenta de marime intre cele doua si diferenta intre cele doua manere (cu si fara decupaje pentru degete - finger grooves) la Buck 112.
Continuare

Despre acest Blog

Bine ati venit in noua sectiune a magazinului care are la baza mai multe idei ce trebuiau puse in practica.

Ce veti gasi aici?

Chiar si produse din cand in cand, poate o oferta sau ocazie unica pentru un produs izolat sau poate un produs cu defect de fabricatie la pret redus. Dar in mod frecvent informatii si noutati despre produse si producatori, pareri si sugestii bazate pe experienta acumulata, anunturi pentru aprovizionari de marfa si multe altele. Speram sa ne fie de folos - atat voua cat si noua - astfel nu ezitati sa dati un click din cand in cand.

Multumim.

Gransfors Bruk
0.23 sec.