Noutati, informatii, articole, oferte si ocazii

Filtre active
Detalii teaca Extrema Ratio DMP
Despre produse

Detalii teaca Extrema Ratio DMP

pe 13-Apr-2022
Sistemul de prindere la centura al tecii Extrema Ratio DMP este complet detasabil (imaginea 1) pentru a fi inlocuit de un clip MALICE (imaginea 2) - inclus in pachet - cu ajutorul caruia se poate fixa teaca la un sistem MOLLE sau direct la o centura/chinga.
Continuare
Imagini comparative Buck 110/112
Despre produse

Imagini comparative Buck 110/112

pe 27-Feb-2022
Imagini comparative cu cele doua bricege Buck: 110 si 112. Diferenta de marime intre cele doua si diferenta intre cele doua manere (cu si fara decupaje pentru degete - finger grooves) la Buck 112.
Continuare
Imagine comparativa KUPILKA
Despre produse

Imagine comparativa KUPILKA

pe 16-Apr-2021
Imagine alb-negru cu cele 5 vase tip kuksa, lingura si lingurita de la Kupilka. Vasele de la mare la mic (de jos in sus): Kupilka 55 (550ml), Kupilka 37 (370ml), Kupilka 21 (210ml), Kupilka 12 (120ml), Kupilka 5 (50ml). Gasiti aceste produse in magazin, individual sau in set. Nu este prezenta in imagine sau in magazin cea mai mica kuksa produsa […]
Continuare
Vangedal Slirekniv si Roverkniv
Despre produse

Vangedal Slirekniv si Roverkniv

pe 25-Mar-2021
1. Imagine comparativa cu cele doua modele Vangedal: Slirekniv (rat tail tang cu capete maner din aluminiu polisat) si Roverkniv (full tang cu doua nituri standard si unul tubular). Slirekniv are lama mai lunga cu 2.5mm (in medie) si cu 1mm mai lata - diferenta rezulta din faptul ca la Slirekniv taisul este in exterior fata de ricasso in timp ce la […]
Continuare

Despre acest Blog

Bine ati venit in noua sectiune a magazinului care are la baza mai multe idei ce trebuiau puse in practica.

Ce veti gasi aici?

Chiar si produse din cand in cand, poate o oferta sau ocazie unica pentru un produs izolat sau poate un produs cu defect de fabricatie la pret redus. Dar in mod frecvent informatii si noutati despre produse si producatori, pareri si sugestii bazate pe experienta acumulata, anunturi pentru aprovizionari de marfa si multe altele. Speram sa ne fie de folos - atat voua cat si noua - astfel nu ezitati sa dati un click din cand in cand.

Multumim.

Gransfors Bruk
0.2165 sec.