Noutati, informatii, articole, oferte si ocazii

Filtre active
Imagini comparative lame Lauri
Despre produse

Imagini comparative lame Lauri

pe 24-Dec-2022
1. Imagine comparativa cu 4 lame de acelasi tip dar lungimi diferite (tang-ul este la fel de lung si latimea este aceeasi, difera doar lungimea lamei - de la 145mm la 72mm) si o lama clasica pentru cutit nordic (puukko), mai ingusta. Forma si marimea celei din urma se regasesc aproximative la multe alte modele (ex. Polar 95, Lauri Stainless 95, Lauri […]
Continuare
Imagini comparative Condor
Despre produse

Imagini comparative Condor

pe 13-Dec-2022
1. Imagine comparativa cu Condor Bushlore (sus) si Condor Cavelore (jos) - o combinatie intre designul lui Bushlore si conceptia lui Otzi Knife. 2. Imagine comparativa cu Condor Hudson Bay si Condor Mini Hudson Bay.
Continuare
Gränsfors produse pentru ascutire si intretinere
Despre produse

Gränsfors produse pentru ascutire si intretinere

pe 06-Dec-2022
Imagine comparativa cu produsele pentru intretinere de la Gränsfors Bruk impreuna cu un topor Mortise Axe (aprox. 50cm lungime) si teaca acestuia.
Continuare
Gränsfors Log-building/Carpentry Tools
Despre produse

Gränsfors Log-building/Carpentry Tools

pe 03-Sep-2022
Imaginea nr. 1. Doua dintre cele mai folosite topoare Gränsfors Bruks pentru constructii in lemn: Gränsfors Broad Axe model 1900 (sus) si Gränsfors Large Carving Axe (jos) care poate avea si coada cioplita manual. Imaginea nr. 2. Diferenta dintre cele doua variante de maner pentru modelul Large Carving Axe: cu maner standard (sus) si cu […]
Continuare

Despre acest Blog

Bine ati venit in noua sectiune a magazinului care are la baza mai multe idei ce trebuiau puse in practica.

Ce veti gasi aici?

Chiar si produse din cand in cand, poate o oferta sau ocazie unica pentru un produs izolat sau poate un produs cu defect de fabricatie la pret redus. Dar in mod frecvent informatii si noutati despre produse si producatori, pareri si sugestii bazate pe experienta acumulata, anunturi pentru aprovizionari de marfa si multe altele. Speram sa ne fie de folos - atat voua cat si noua - astfel nu ezitati sa dati un click din cand in cand.

Multumim.

Gransfors Bruk
0.2796 sec.