cutite
SVÖRD
Silky Saws
GRÄNSFORS BRUK
H. Roselli
Vezi produsele cu discount
Instagram
Noutati, informatii, articole, oferte si ocazii

Bun venit!

Utilizator:
Parola:
 
Am uitat parola!    Cont nou

Vizualizari recente

 

Noutati, informatii, articole, oferte si ocazii

Bine ati venit in noua sectiune a magazinului care are la baza mai multe idei ce trebuiau puse in practica.

Ce veti gasi aici?

Chiar si produse din cand in cand, poate o oferta sau ocazie unica pentru un produs izolat sau poate un produs cu defect de fabricatie la pret redus. Dar in mod frecvent informatii si noutati despre produse si producatori, pareri si sugestii bazate pe experienta acumulata, anunturi pentru aprovizionari de marfa si multe altele. Speram sa ne fie de folos - atat voua cat si noua - astfel nu ezitati sa dati un click din cand in cand.

Multumim.

Imagini comparative Extrema Ratio

La: 02-May-2020 - Categoria: Activitate magazin


Imaginea 1. Cele mai vechi si mai cunoscute cutite compacte, din gama *back-up*: Fulcrum C (sus) si Sharpnel OG (jos). Aprox. 21cm lungime totala si 11cm lungime lama.

Continuare →

Fällkniven F1, S1, A1 (imagine comparativa)

La: 13-Jan-2020 - Categoria: Activitate magazin


Imagine comparativa cu cele 3 modele de baza Fällkniven: A1 (Expedition Knife): lama de 16cm, S1 (Forest Knife): lama de 13cm si F1 (Pilot Survival Knife): lama de aproape 10cm. Toate 3 sunt disponibile atat cu teaca din piele cat si cu teaca din Zytel.

Continuare →

Lopeti Condor - imagini comparative

La: 19-Dec-2019 - Categoria: Activitate magazin


Condor Tool & Knife Wilderness Survival Shovel si Camping Shovel. In afara diferentei de lungime (495mm vs 420mm) si culoare (negru vs bej), Camping Shovel are o latura cu zimti si deschizator sticle iar cealalta cu tais format pe ambele parti. In schimb, Wilderness Survival Shovel are o constructie mai robusta, capatul inferior al cozii fiind inchis […]

Continuare →