Politica de confidentialitate

REGULILE CARE GUVERNEAZĂ PROCESAREA DATELOR PERSONALE DE CĂTRE FENNOSKANDIA CO SRL


INFORMAȚII GENERALE
Suntem foarte atenți când vine vorba de protejarea datelor cu caracter personal în conformitate cu legile în vigoare, în acord cu Regulamentul General de Protecție a Datelor Personale din 27 aprilie 2016 ("RPD"). Obiectivul nostru este să îți furnizăm informații și control asupra procesării datelor tale și uneltelor care îți permit să te folosești de protecția drepturilor care rezultă din lege.
În rândurile de mai jos vă prezentăm informații despre cum procesăm datele personale, cum le securizăm și cu cine le împărțim. Daca aveți întrebări suplimentare despre cum vă folosim datele personale, contactați-ne la următoarea adresă de e-mail: info@cutite-bushcraft.ro.

CUM VĂ OBȚINEM DATELE?
Vă folosim datele personale deoarece ați decis să faceți cumpărături pe magazinul nostru online www.cutite-bushcraft.ro ("Magazin") sau pentru că v-ați dat acordul să primiți informații comerciale prin adresa de e-mail furnizată sau ne-ați dat acordul să folosim adresa prin utilizarea websiteului Magazinului. Magazinul operează în conformitate cu Regulamentul, pe care îl puteți citi aici.

CINE ESTE ADMINISTRATORUL DATELOR DVS. PERSONALE?
Magazinul online www.cutite-bushcraft.ro este condus de FENNOSKANDIA CO SRL. Firma este înscrisă la registrul comerțului sub numărul J40/5153/2016, CIF RO35931494.

CUM POT CONTACTA INSPECTORUL DATELOR PERSONALE?
Contactează Inspectorul nostru al Datelor Personale: info@cutite-bushcraft.ro

CUM VĂ PROCESĂM DATELE PERSONALE?
Dacă folosiți Magazinul nostru, vă vom procesa datele personale pentru scopurile următoare:

a) Pentru a respecta contractul de vânzare stabilit între dvs. și Magazin - fundamentul pentru procesarea datelor dvs., care rezulta în urma acceptării termenilor și condițiilor Magazinului. Cea mai mare parte a datelor pe care ni le furnizați sunt necesare pentru a implementa cu succes contractul de vânzare și livrarea bunurilor cumpărate către dvs.; furnizarea datelor personale pentru acest scop nu este obligatorie, dar este necesară pentru a respecta contractul.

b) Pentru a vă administra contul de pe site-ul Magazinului este necesar să vă creați un cont de utilizator, acceptând astfel termenii și condițiile Magazinului. Crearea unui cont în Magazin vă va permite, de asemenea, să vă accesați datele pe care le-ați furnizat, inclusiv istoria cumpărăturilor, și să vă folosiți de unele drepturi legate de procesarea datelor; furnizarea datelor personale pentru acest scop nu este obligatorie, dar este necesară pentru a respecta contractul.

c) Pentru a procesa plângeri - la baza acestei procesări a datelor stă obligația Administratorului care rezultă din prevederea legii legată de garanția pentru defectele găsite în obiectele vândute. Furnizarea datelor în formularul plângerii este obligatorie pentru o adecvată considerare a plângerii dvs.

d) Dacă vă exprimați consimțământul separat, vom trimite informații comerciale despre bunurile oferite spre vânzare în Magazin pe adresa de e-mail furnizată de dvs., inclusiv ofertele promoționale - în acest caz, baza de prelucrare a datelor este consimțământul dumneavoastră, care nu este obligatorie și o puteți retrage oricând contactând datele de mai sus sau făcând click pe linkul pe care îl trimitem în fiecare e-mail cu informații comerciale. Retragerea consimțământului nu afectează corectitudinea procesării datelor în perioada anterioară retragerii.

e) Dacă vă exprimați consimțământul separat, vă vom trimite informații comerciale la numărul de telefon mobil furnizat de dvs. către Magazin, inclusiv ofertele promoționale - în acest caz, baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul dvs., care nu este obligatoriu și îl puteți retrage în orice moment, contactând-ne prin datele de mai sus. Retragerea consimțământului nu afectează corectitudinea procesării datelor în perioada anterioară retragerii.

f) Pentru a vă trimite mesaje de marketing personalizate pe site-ul magazinului, de ex. care iau forma unei sugestii de a cumpăra bunuri cu ajutorul profilării. Mesajele vor fi pregătite pe baza analizei achizițiilor dvs. - baza de prelucrare a datelor dvs. în acest caz, va fi interesul legitim al Administratorului constând în comercializarea bunurilor oferite în magazin, atât bunurile Administratorului, cât și ale furnizorilor.

g) În scopuri de marketing - din când în când, putem trimite informații despre oferta magazinului FENNOSKANDIA CO SRL sau despre oferta partenerilor noștri comerciali la adresa de livrare furnizată de dvs.. Baza de prelucrare a datelor dvs. în acest sens va fi interesul legitim al partenerilor noștri în comercializarea produselor indicate în ofertă. Puteți oricând obiecta procesării datelor dvs. și nu vom mai face acest lucru. Vă puteți exprima opoziția contactând-ne sau folosind formularul de aici.

h) În scopuri statistice interne ale Administratorului - în acest caz, baza pentru prelucrarea datelor va fi interesul legitim al Administratorului, constând în colectarea de informații pentru a permite dezvoltarea afacerii și personalizarea serviciilor pentru nevoile utilizatorilor Magazinului.

i) Pentru a confirma îndeplinirea îndatoririlor noastre și pentru a investiga reclamațiile sau a apăra împotriva revendicărilor care pot fi îndreptate împotriva noastră, prevenirea sau detectarea fraudei - baza pentru prelucrarea datelor dvs. în acest caz va fi interesul legitim al Administratorului, care este protecția drepturilor, confirmarea performanței și obținerea în acest sens a remunerației datorate de clienții Administratorului.

Acordăm atenție transparenței prelucrării datelor dvs. personale. Dacă aveți întrebări cu privire la procesul sau regulile de prelucrare a datelor, vă rugăm să ne contactați.
Noi procesam datele dumneavoastra in conformitate cu legea, asigurandu-ne ca acestea sunt actuale si corecte. Prin urmare, din când în când vă vom aminti despre necesitatea actualizării datelor prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail furnizată de dvs..
Datele dvs. personale nu vor fi procesate pentru luarea de decizii automate fără consimțământul dumneavoastră.

ESTE OBLIGATORIE FURNIZAREA DATELOR PERSONALE?
Este decizia dvs. dacă doriți să ne furnizați date și ce fel de date ne furnizați, dar rețineți că atunci când faceți cumpărături în magazin, furnizarea anumitor date va fi obligatorie pentru executarea contractului de vânzare, deoarece fără acestea nu vom putea procesa comanda.
Nefurnizarea datelor pe care vi le cerem rezultă în imposibilitatea plasării comenzii.
Nu este obligatoriu să vă dați consimțământul de a primi informații comerciale la adresa de e-mail furnizată sau numărul de telefon furnizat pentru a realiza un acord de vânzare a bunurilor. Dacă vă dați consimțământul, îl poți retrage oricând.

CU CINE VOM ÎMPĂRTĂȘI INFORMAȚIILE DVS. PERSONALE?
Vom transmite datele dvs. entităților care colaborează cu noi pentru a îndeplini contractul de vânzare a bunurilor achiziționate de dvs.:

a) În funcție de metoda de livrare pe care o alegeți, vă vom împărți datele necesare livrării de bunuri către una dintre următoarele entități:
* Firma curierat
* Alte entități care vor furniza în viitor servicii de livrare pentru bunurile achiziționate de dvs. în magazin.

b) În funcție de alegerea metodei de plată pentru bunurile achiziționate, vă vom împărtăși datele necesare pentru a primi sau efectua plăți pentru bunurile achiziționate către următoarele entități:
* Una dintre companiile de curierat menționate mai sus, în cazul în care metoda de plată pentru bunurile selectate a fost "numerar la livrare"
* Administrator sistem de plati online - dacă ați ales sistemul de plăți online ca metodă de plată,
* Alți operatori de plată cu care vom coopera pentru a primi o plată pentru bunurile achiziționate de dvs.

c) Dacă ați fost de acord să primiți informații comerciale pe adresa de e-mail sau pe numărul de telefon furnizate de dvs., vă vom împărtăși datele cu entitățile care furnizează serviciul nostru de solicitare a trimiterii informațiilor comerciale.

d) În plus, datele dvs. vor fi partajate cu entitățile care prelucrează datele personale ale clienților noștri, în măsura în care este necesar pentru a găzdui site-ul magazinului.

e) De asemenea, vă putem împărtăși datele personale cu alte entități din categoriile de mai sus, cu care vom stabili cooperarea.

CÂT TIMP VOM PĂSTRA INFORMAȚIILE DVS. PERSONALE?
Vom procesa datele personale furnizate de dvs în perioada:

a) Necesară pentru completarea contractului de vânzare, pentru completarea cererilor dvs., precum și pentru confirmarea îndeplinirii îndatoririlor noastre și investigarea reclamațiilor sau apărarea împotriva cererilor care pot fi îndreptate împotriva noastră - nu mai mult de 10 ani de la data pe care ați furnizat-o noi cu datele dvs.,

b) Dacă trimiteți o solicitare de ștergere a contului dvs. în magazin, este posibil să vă procesăm datele în intervalul necesar pentru confirmarea îndeplinirii sarcinilor noastre și investigarea reclamațiilor sau apărarea împotriva revendicărilor care pot fi îndreptate împotriva noastră - nu mai mult de 10 ani de la data la care ne-ați furnizat datele dvs.

CUM VĂ PROTEJĂM DATELE?
Utilizăm o serie de măsuri de securitate IT și organizaționale menite să minimizeze riscul de scurgere a datelor, distrugerea și dezintegrarea acestora, cum ar fi: sistemul de firewall, sistemele antivirus și anti-spam, procedurile interne de acces, prelucrarea datelor și recuperarea de urgență precum și un sistem de backup pe mai multe niveluri. Magazinul nostru oferă un nivel foarte ridicat de securitate prin utilizarea aplicațiilor Firewall și a sistemului de securitate împotriva atacurilor DDoS puse la dispozitie de compania de hosting, utilizăm un nivel înalt de criptare a conexiunii HTTPS / SSL în conformitate cu cele mai bune practici, lucrăm cu un furnizor de hosting care a fost certificat cu cerințe ISO 9001 și cerințele AQAP-2110, precum și cu certificatul de management al securității informațiilor conform ISO / IEC 27001. Vă amintim că utilizarea Internetului aduce întotdeauna riscul unor incidente de securitate , dar vă asigurăm că datorită procedurilor implementate de revizuiri și actualizări sistemice informatice, precum și de monitorizarea activă a punctelor critice de sistem, scopul nostru este de a reduce cât mai mult acest risc.

CE DREPTURI AVEȚI ÎN LEGĂTURĂ CU PRELUCRAREA DATELOR DVS. DE CĂTRE NOI?
În conformitate cu GDPR, aveți acces la un număr de drepturi în legătură cu transferul informațiilor dvs. personale către noi, cum ar fi:

a) Dreptul de a ști cum sunt prelucrate datele dvs. personale - dacă aveți întrebări cu privire la modul cum procesăm datele dvs., vă rugăm să ne contactați utilizând formularul de contact furnizat în această pagină sau prin trimiterea de informații la info@cutite-bushcraft.ro, va stam la dispozitie,

b) Dreptul de a accesa și de a actualiza datele - aveți întotdeauna acces la datele dvs. personale din contul dvs. în magazin.Puteți edita și actualiza datele furnizate. Dacă nu ați creat un cont în magazin, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact din această pagină sau scrieți-ne la Biroul nostru pentru Protecția Datelor cu solicitarea de a vă accesa datele - vă vom oferi informații despre datele dvs. și le vom actualiza la solicitarea dvs.,

c) În termenii stabiliți de GDPR, aveți, de asemenea, dreptul la:
* Eliminarea datelor - dacă doriți ca noi să nu mai procesăm datele dvs., vă puteți șterge contul în magazin sau ne puteți raporta o astfel de solicitare. Vă rugăm să rețineți că acest lucru nu este un drept absolut și putem refuza să ștergem datele despre care avem o bază pentru prelucrarea sa (de exemplu, îndeplinirea unei obligații legale sau urmărirea sau apărarea împotriva cererilor care ar putea fi îndreptate împotriva noastră) .
* Cereri de limitare a procesării datelor,
* Pentru a obiecta la prelucrarea datelor dvs., dacă baza procesării este un interes legitim al administratorului sau care îndeplinește sarcini de interes public,
* Retragerea consimțământului, dacă datele sunt procesate pe baza consimțământului dvs.,
* Transfer de date, dacă procesarea se bazează pe un contract sau pe acordul dvs.

* Puteți accesa toate drepturile de mai sus contactând responsabilul nostru pentru protecția datelor (adresa de e-mail: info@cutite-bushcraft.ro) sau utilizând formularul de contact furnizat aici.

CÂND VEȚI PRIMI RĂSPUNSUL DE LA NOI?
Vom încerca să finalizăm cererile dvs. cât mai repede posibil și să vă răspundem la întrebările cu privire la datele personale. În orice caz, ar trebui să primiți un mesaj de la noi în nu mai târziu de 30 de zile de la primirea cererii dvs. În această perioadă vă vom da un răspuns sau vă vom informa despre prelungirea termenului limită și vom explica motivele. Dacă avem îndoieli cu privire la autenticitatea identității persoanei care face o cerere specifică, putem pune mai multe întrebări pentru a o verifica.

INFORMAȚII DESPRE ORGANISMUL COMPETENT SĂ DEPUNĂ O PLÂNGERE
Dacă considerați că vă prelucram în mod ilegal datele dvs. personale, puteți depune o plângere la Președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.

Dacă aveți întrebări legate de prelucrarea datelor dvs. personale de către noi sau doriți să utilizați drepturile care rezultă din GDPR, utilizați formularul de contact (consultați aici) sau scrieți direct la Supervizorul pentru Protecția Datelor: info@cutite-bushcraft.ro.

Gransfors Bruk
0.0244 sec.