altceva

ALTCEVA .. inseamna alt articol care se incadreaza in genurile de produse prezentate pe site si daca producatorul se afla in lista noastra. Poate sa fie si un produs prezentat dar cu specificatii diferite de culoare/marime.

Daca nu ai gasit ceea ce cautai printre produsele pe care le stocam sau printre cele disponibile prin pre-comanda, iti oferim posibilitatea de a comanda acel altceva pe care il cauti. Nu putem garanta ca vom reusi de fiecare data dar cu siguranta vom incerca.

Trimite un mail la info@cutite-bushcraft.ro de preferat cu specificatia "altceva" in campul de subiect si delimiteaza cat mai concret, prin caracteristicile care te intereseaza produsul dorit (daca consideri necesar trimite si o imagine impreuna cu mesajul). In cel mai scurt timp se va verifica disponibilitatea produsului si iti vom raspunde. (Verifica si folderul Spam/Bulk/Junk deoarece mesajul nostru poate ajunge acolo mai ales la adresele Yahoo).

Pretul pe care ti-l vom oferi va fi un pret final insa de cele mai multe ori exprimat in valuta deoarece cursul valutar este instabil si va fi in general foarte apropiat de pretul recomandat de producator. In cazul in care comanda se va finaliza, pretul va fi transformat in lei la cursul BNR valabil in ziua expedierii produsului catre tine si se va plati in sistem ramburs la primirea produsului. Pentru produse cu valoare mare sau pe care le consideram greu vandabile, ne rezervam dreptul de a solicita un avans pentru astfel de comenzi. La pretul transformat in lei se va adauga taxa de livrare prin Fan Courier daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea minima pentru care livrarea este gratis.

Gransfors Bruk
0.0268 sec.