Termeni si conditii

 

            www.cutite-bushcraft.ro  furnizeaza servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii de mai jos. Acceptand utilizarea site-ului www.cutite-bushcraft.ro, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare.  

Va rugam, cititi cu atentie continutul acestei sectiuni. 

Confidentialitatea datelor:

            SC FENNOSKANDIA CO SRL respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Societatea noastra este inregistrata ca operator de date cu caracter personal in registrul de evidenta al ANSPDCP cu numarul 18313. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, cutite-bushcraft.ro si SC FENNOSKANDIA CO SRL au obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: livrarea produselor comandate online si marketing direct. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata ( persoana de la care se colecteaza datele) si partenerii contractuali ai operatorului ( societatile care asigura transportul si livrarea ), acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct.   

            Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisa, datata , semnata si trimisa la SC FENNOSKANDIA CO SRL.

            De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.  

 

Observatie: Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct. 

Dreptul de copyright

            Continutul acestui web site, text, grafica, logo-uri, butoane, icon-uri, imagini, clip-uri audio, cod sursa si software, este proprietatea SC FENNOSKANDIA CO SRL si este protejat de legile Romaniei si legile internationale de copyright.  SC FENNOSKANDIA CO SRL respecta drepturile de proprietate si copyright al tertilor. 

 

 Licenta si accesul la cutite-bushcraft.ro

            Site-ul cutite-bushcraft.ro pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site, le da dreptul sa il foloseasca, dar nu sa faca download (altul decat cashing, facut automat de browserul de internet) sau sa modifice, sa duplice sau sa vanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris al SC FENNOSKANDIA CO SRL.  Utilizatorul nu va folosi logo-ul cutite-bushcraft.ro, FALK & KORP INTL sau FENOSKANDIA, texte sau grafica, fara acordul in scris al SC FENNOSKANDIA CO SRL. 

Contul dumneavoastra

            Utilizand site-ul cutite-bushcraft.ro, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces.   Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul cutite-bushcraft.ro. 

 

Feedback si comentarii

            Vizitatorii pot publica pe site-ul cutite-bushcraft.ro, feedback-uri, si comentarii generale sau pentru produse, in sectiunile special concepute pentru acest lucru.    

Conditii generale de acordare a garantiei

            Pastrati factura fiscala primita la cumparare ce tine loc de certificat de garantie, pentru eventualele reclamatii de calitate ce pot fi adresate magazinului nostru virtual, in perioada de garantie. Modalitatea prin care se asigura consumatorului garantia produsului este repararea sau inlocuirea acestuia sau, daca acest lucru nu este posibil, restituirea contravalorii. Termenul de garantie este de 1 an de la data livrarii produsului, pentru orice defect de material sau de fabricatie. Raspunderea vanzatorului este asumata in conformitate cu dispozitiile art.16 din Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, conform Legii 363/2007 privind combaterea practicilor imcorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor si Ordonantei Guvernului 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Rezolutia contractului, respectiv restituirea contravalorii produsului, se face in conditiile art.11-14 din Legea 449/2003, precum si art.14 si 15 din OG21/1992 republicata. Masura reparatorie poate fi stabilita de comun acord.

Returnarea produselor in cazul renuntarii se face in termen de 10 zile cu notificare prealabila, produsul se returneaza doar prin firma de curierat sau posta in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile, ambalat si protejat corespunzator pe durata transportului iar taxele de transport vor fi suportate de cumparator. Contravaloarea produsului (nu si a transportului implicat in livrare) se restituie in contul cumparatorului in termenul legal numai dupa receptionarea produsului returnat in stare intacta. Daca starea produsului nu va fi intacta se va expedia din nou catre cumparator cu plata transportului in sarcina acestuia. 

Observatii

1. Ne rezervam dreptul de a nu procesa comanda sau de a solicita plata in avans a comenzii daca aceasta contine date personale mentionate gresit in mod intentionat sau vin din partea unor persoane care si-au manifestat intr-un fel sau altul reaua intentie in relatia cu societatea noastra, prin mesaje, comentarii, comenzi anterioare sau prin alte modalitati.  

2. Orice comanda facuta este considerata ferma si prin finalizarea acesteia clientul isi ia raspunderea asupra corectitudinii datelor mentionate, asupra comenzii facute si asupra taxelor de livrare aferente urmand a fi disponibil pentru a primi si achita comanda incepand din ziua urmatoare sau ulterior, in cel mai scurt timp. Orice fapt ce va duce la returnarea coletului catre noi exclusiv din vina clientului va atrage plata taxelor de livrare tur/retur, taxe ce vor fi suportate de client inainte sau in momentul comenzii urmatoare care va fi achitata in avans.  

3. Fiecare client este direct raspunzator de utilizarea produselor cumparate prin magazinul nostru si respectarea legilor in vigoare. Majoritatea produselor necesita un anume nivel de cunostinte si indemanare pentru utilizarea acestora. Prin cumparare va asumati raspunderea pentru orice fapt rezultat din portul, utilizarea si instrainarea produsului. Magazinul se adreseaza persoanelor peste 18 ani, nu acceptam comenzi din partea persoanelor sub aceasta varsta. 

 

Plati on-line

Plata on-line, cu card bancar, se desfasoara intr-un mediu securizat asigurat de partenerul nostru, Credit Europe Bank, care va garanteaza confidentialitatea totala a datelor Dvs. bancare, fiind singura care receptioneaza si proceseaza informatiile legate de cardul bancar.

Mentionam ca firma noastra nu primeste, nu proceseaza, nu transfera si nu stocheaza datele cardului Dvs. (numarul cardului, cod secret, etc.) si nici nu are acces la aceste informatii. Aceste informatii se trimit direct pe serverele Credit Europe Bank, autorizarea sau refuzarea unei tranzactii fiind definitiva.


ANPC

 

 

 

Gransfors Bruk
0.0269 sec.